مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 بهمن 1400 ساعت 16:222022-02-14پزشكي

افزایش شمار مبتلایان بە کرونا در کردستان


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی 325 بیمار جدید مبتلا به کرونا ویروس در 24 ساعت گذشته تاکنون در استان خبر داد.

- فریدون عبدالملکی اظهار کرد: در حال حاضر 266 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.

وی با اشاره به آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک شهرستان های استان افزود: در سنندج 151 نفر، سقز 33 نفر، مریوان 26 نفر، قروه 9 نفر، بیجار 13 نفر، کامیاران 14 نفر، بانه 13 و در سروآباد 7 نفر در بیمارستان های استان بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: اکنون 38 بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی سی یو) بستری هستند.

عبدالملکی با بیان اینکه در 24 ساعت گذشته تاکنون هیچ بیمار مبتلا به کرونا در استان فوت نشده است، آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را 1956 نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد 848 نفر در سنندج، 312 نفر در سقز، 151 نفر در قروه، 105 نفر در کامیاران، 159 نفر در بانه، 92 نفر در دیواندره، 75 نفر در بیجار، 185 نفر در مریوان، 24 نفر در دهگلان و 5 نفر در سروآباد جان باختند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل های مرتبط دفن شده اند.

بە گزارش ایسنا بە نقل از روابط عمومی دانشگاە علوم پزشکی کردستان، عبدالملکی ضمن تأکید بر استفاده از ماسک و اهمیت پوشش همگانی واکسیناسیون جهت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش شمار مبتلایان بە کرونا در کردستان

افزایش شمار مبتلایان بە کرونا در کردستان