مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 بهمن 1400 ساعت 21:372022-02-13اقتصادي

افتتاح حساب در بانک ها غیر حضوری می شود


وزیر اقتصاد از تصویب امکان افتتاح حساب غیر حضوری در بانک ها در شورای عالی مبارزه با پولشویی خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی پس از پایان جلسه شورای عالی مبارزه با پولشویی که در محل این وزارتخانه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت از سال گذشته، شورای عالی مبارزه با پولشویی را مکلف کرده بود، درباره خدمات غیر حضوری بانکی به نحوی تصمیم گیری کند که با توجه به شرایط کرونایی و مشکلات ناشی از آن، دیگر نیازی به مراجعه آنها به بانک برای بهره گیری از خدمات پایه بانکی، از جمله افتتاح حساب، نباشد.

وی با یادآوری اینکه خوشبختانه بسیاری از دیگر خدمات، مثل دریافت و نقل و انتقال پول و … توسط بانک ها از طریق نرم افزارهای موبایلی و کامپیوتری به مردم ارائه می شود، افزود: با این وجود برای استفاده از خدماتی مثل افتتاح حساب، دست کم یک بار باید به صورت حضوری مراجعه به بانک صورت می گرفت.

خاندوزی گفت: از مدت ها قبل، این مطالبه، برای تسهیل کار مردم و بویژه رعایت ملاحظات کرونایی وجود داشت که بانک ها به طور کامل برای ارائه خدمات خود بر روی پلتفرم های برخط بروند و خوشبختانه این مطالبه، امروز صورت عملی به خود گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح حساب در بانک ها غیر حضوری می شود

افتتاح حساب در بانک ها غیر حضوری می شود