مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 بهمن 1400 ساعت 12:572022-02-12اقتصادي

صدور مجوز مولدسازی برای 15 ملک مازاد خوزستان


مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: برای بحث مولدسازی تا نیمه بهمن ماه سال جاری، 75 مورد از املاک مازاد استان به ارزش مالی یک هزار و 450 میلیارد تومان شناسایی و برای 15مورد صدور مجوز انجام شده است.

- محسن کاویانی امروز، 23 بهمن ماه در نشست خبری که در محل این اداره کل برگزار شد، ضمن گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: امیدوار هستیم به عنوان مدیران دستگاه های اجرایی بتوانیم از دستاوردهای نظام حفاظت و حراست و در عین حال نسبت به اطلاع رسانی اقدامات خوب انجام شده نظام در راستای خدمت رسانی به مردم اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بر اساس پیش بینی های انجام شده، باید طی 10 ماهه سال 11 هزار و 200 میلیارد تومان درآمدهای استانی وصول می شد که با همکاری 15 دستگاه متولی از جمله امور مالیاتی، گمرک، استاندارد، شیلات، راه و شهرسازی، ثبت اسناد، پزشکی قانونی و صنعت، معدن و تجارت، این هدف محقق شد.

همچنین اداره کل امور مالیاتی خوزستان با تحقق 94 درصد این منابع، بیشترین سهم و اولین رتبه را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به عملکرد این اداره کل در حوزه تسهیلات اشتغالزایی از محل تبصره 18 گفت: ارگان های جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، پارک علم و فناوری، ارتباطات و فناوری اطلاعا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور مجوز مولدسازی برای 15 ملک مازاد خوزستان

صدور مجوز مولدسازی برای 15 ملک مازاد خوزستان