مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 بهمن 1400 ساعت 12:072022-02-01اقتصادي

افزایش 339 درصدی جرایم ناشی از نفرت علیه آسیایی تبارهای آمریکا


طبق آمار مرکز مطالعه نفرت پراکنی و افراط گرایی در آمریکا، جرایم ناشی از نفرت علیه آسیایی تبارها در این کشور در سال 2021 نسبت به سال 2020، 339 درصد افزایش داشته است.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، داده های منتشر شده در روز دوشنبه نشان می دهد که جرایم ناشی از نفرت علیه آمریکایی های آسیایی تبار در سال میلادی گذشته بیش از 300 درصد افزایش یافت.

به گزارش وبگاه خبری آمریکایی هیل ، مرکز مطالعه نفرت پراکنی و افراط گرایی مجموعه ای از داده های مربوط به جرایم ناشی از نفرت را در این هفته منتشر کرد که نشان می دهد جرایم ناشی از نفرت علیه آسیایی تبارها در آمریکا در سال 2021 نسبت به سال 2020، 339 درصد افزایش داشته است.

در خصوص همه جرایم ناشی از نفرت به طوری کلی، لس آنجلس حوادث بیشتری را نسبت به سایر شهرهای ایالات متحده گزارش کرده و پس از آن نیویورک قرار دارد.

در اکثر شهرها، داده ها نشان می دهد که سیاه پوستان آمریکایی همچنان بیشترین گروه در معرض این گونه جرایم هستند.

  این گزارش همچنین شامل داده هایی در مورد حوادث ناشی از نفرت است که اشکال غیرخشونت آمیز تبعیض مانند آزار و اذیت و دوری جستن را شامل می شود.

بین مارس 2020 و سپتامبر 2021، حدود 10 هزار و 370 مورد حوادث ناشی از نفرت توسط گروه توقف نفرت علیه آسیایی تبارهای آمریکا  گزارش شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 339 درصدی جرایم ناشی از نفرت علیه آسیایی تبارهای آمریکا

افزایش 339 درصدی جرایم ناشی از نفرت علیه آسیایی تبارهای آمریکا