مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 بهمن 1400 ساعت 17:072022-01-29اقتصادي

آغاز حفر 3 چاه جدید در شهرکرد/ مشکل آب تا 2 هفته دیگر به طور کامل حل می شود


معاون آبفای چهارمحال و بختیاری گفت: به دلیل برودت هوا و عدم ذوب برف آبدهی چشمه کوهرنگ کاهش یافته است از این رو به منظور جبران کمبود آب امروز حفر سه چاه جدید را در اطراف شهرکرد آغاز کردیم.

- مراد محمودی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: به دلیل برودت هوا و عدم ذوب برف، آبدهی چشمه کوهرنگ از 400 لیتر به 140 لیتر بر ثانیه رسیده است از این رو به منظور جبران این کمبود امروز حفر سه چاه جدید را در اطراف شهرکرد آغاز کردیم.

معاون بهره برداری و توسعه آبفا چهارمحال و بختیاری ادامه داد: کاهش آبدهی چشمه و افت فشار آب سبب شده است تا در چند روز گذشته مردم محله های مختلف شهرکرد قطعی آب داشته باشند.

وی افزود: به دلیل کاهش آبدهی چشمه کوهرنگ مجبور شدیم طی این چند روز میزان فشار آب را کاهش دهیم تا هدر رفت آب در سیستم آبرسانی کمتر شده و مردم هر چند به میزان کم اما آب شرب در اختیار داشته باشند.

سیستم پکیج تنها وابسته به آب شهری نیست/ حل مشکل توسط نصاب ها محمودی اضافه کرد: علاوه بر حفر چاه های جدید در حال انجام یکسری اقدامات جدید در کوهرنگ هستیم تا این کمبود را به طور کامل برطرف کنیم.

وی عنوان کرد: گرمایش منازلی که از طریق سیستم پکیج تأمین می شود نیازی به آب شهری ندارد و شهروندان می توانند از طریق تماس با نصاب این مشکل را در زمان قطعی و یا کمب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز حفر 3 چاه جدید در شهرکرد/ مشکل آب تا 2 هفته دیگر به طور کامل حل می شود

آغاز حفر 3 چاه جدید در شهرکرد/ مشکل آب تا 2 هفته دیگر به طور کامل حل می شود