نشست فوق العاده اعضای هیات رییسه و هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در حالی روز یکشنبه برگزار خواهد شد که سرنوشت این کمیته و انتخاباتش در گرو تصمیمات این نشست خواهد بود.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازبر پیچیدگی معادلات انتخابات کمیته ملی المپیک اضافه کرده است و حرکت آن را در مسیر تعویق سرعت داده است به خصوص که در نشست هفته گذشته هیات اجرایی حتی در مورد نام نویسی از کاندیداها هم هیچ تصمیمی گرفته نشد در حالیکه طبق اساسنامه باید حداکثر یک ماه پیش از زمان برگزاری مجمع انتخاباتی، نام نویسی از کاندیداها آغاز شود.
با این شرایط تصمیم به برگزاری نشست فوق العاده روز یکشنبه گرفته شده در حالی که اگر همین فردا هم برگزاری انتخابات در زمان مقرر تایید شود، بازهم برای تشکیل مجمع فرصت کم است به خصوص که طبق تبصره 2 از ماده 7 اساسنامه کمیته ملی المپیک دعوتنامه شرکت در مجمع به همراه دستور جلسه حداقل یک ماه قبل از تشکیل مجمع با پست سفارشی برای اعضای مجمع ارسال شود.
با این اوصاف حداکثر تا 17 بهمن ماه باید دعوتنامه مجمع 17 اسفندماه برای اعضا ارسال شود اما چه ضمانتی وجود دارد که طی این مدت آیین نامه تدوین شود، به تصویب مجمع و کمیته بین المللی هم برسد تا برای انتخابات پیش رو ضمانت اجرایی پیدا کند؟ اصلا تشکیل مجمع برای تصویب آیین نامه چه زمانی انجام خواهد شد وقتی هنوز دعوت نامه ای برای اعضا ارسال نشده است؟ همه این موارد حکایت از نمایشی بودن نشست فردا دارد؛ وقتی اراده مجموعه کمیته ملی المپیک در رابطه با انتخابات هر روز ضعیف تر می شود.
کلید واژه ها: کمیته ملی المپیک - انتخابات - نشست فوق العاده - هیات اجرایی کمیته ملی المپیک - کمیته - برگزار - المپیک - برگزاری - نشست - فوق العاده - کاندیداها - نام نویسی - اساسنامه - برگزاری انتخابات - تصمیم - تعویق انتخابات - هیات - یکشنبه - مجمع - تعویق - هیات رییسه - زمان - تصمیمات - معادلات - متفاوت - حداکثر - تبصره - گزارش - شرایط - تشکیل