مسؤول امنیتی گردان های حزب الله عراق در سخنانی خواستار آمادگی برای مواجه با هر اتفاق غیر منتظره ای در منطقه پس از تحولات اخیر میان ائتلاف متجاوز عربی و انصارالله یمن شد.
- مسؤول امنیتی گردان های حزب الله عراق در سخنانی خواستار آمادگی برای مواجه با هر اتفاق غیر منتظره ای در منطقه پس از تحولات اخیر میان ائتلاف متجاوز عربی و انصارالله یمن شد.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، به نقل از المعلومه، ابوعلی العسکری، مسؤول امنیتی گردان های حزب الله عراق در سخنانی با اشاره به حملات اخیر انصارالله یمن به امارات و عربستان اظهار کرد: پیروزی هایی که محور خیر و ایمان بر محور شر و ظلم به ویژه در مرزهای عربستان سعودی و امارات به دست آورده، مایه مباهات است و ما باید همزمان با اینکه شاهد فروپاشی تدریجی این دولت های خبیث هستیم، برای مواجهه با هر اتفاق غیرمنتظره و یا غافلگیری در منطقه آمادگی کامل داشته باشیم.
وی افزود: گردان های حزب الله در راستای ایفای وظیفه شرعی خود و در حمایت از مظلومان مبلغ یک میلیارد دینار عراقی در حمایت از کمپین " پول شما پهپادهای علیه آل زاید و آل سلول است" اهدا کرد.
این کمپین توسط گروهی از جوانان غیور عراقی در حمایت از ملت مظلوم یمن رهبری می شود.
العسکری در بخش دیگری از اظهاراتش درباره حمله راکتی صبح جمعه به فرودگاه بغداد نیز گفت: تاکید می کنیم که سیاست برهم زدن معادلات که متقلبان انتخابات و فاسدان آن را در پیش گرفته اند، راه به جایی نخواهد برد.
آخرین مورد این اقدامات هدف قرار دادن فرودگاه بغداد با راکت بود و دستگاه های امنیتی و نیروهای حشد شعبی باید این مزدوران و حامیان آنها را شناسایی کنند.
مسؤول امنیتی گردان های حزب الله عراق ادامه داد: رهبران بلند پایه در دولت فعلی پشت تکرار اقدامات خصمانه در استان های غربی عراق قرار دارند و نیروهای مخلص عراق باید هویت آنها را برای افکار عمومی فاش کرده و آنها را به دستگاه قضا تحویل دهند.
انتهای پیام
کلید واژه ها: گردان های حزب الله عراق - گردان های حزب الله - حزب الله عراق - انصارالله یمن - انصارالله - ائتلاف متجاوز عربی - الله - حزب الله - اتفاق - غیر منتظره - امنیتی - عراق - گردان - مسؤول - عربستان - خواستار - عربستان سعودی - مباهات - پیروزی - آمادگی - امارات - ائتلاف - منطقه - محور - عربی - میان - فروپاشی - ابوعلی - گزارش - ایمان