فرمانده پلیس راه آذربایجان شرقی ، گفت: در حال حاضر روزانه 150 هزار تردد اعم از سواری، سبک، سنگین، شخصی و عمومی در آزادراه کسایی صورت می گیرد.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از تبریز، آزادراه شهید کسایی یا کنارگذر جنوبی تبریز یک آزادراه به طول 19 کیلومتر در جنوب شهر تبریز است که در امتداد مرز جنوبی این شهر، جنوب شرقی تبریز را به جنوب غربی آن متصل می کند.
این آزادراه، در واقع بخشی از آزادراه تهران–تبریز را تشکیل می دهد که در ادامه به کنارگذر غربی تبریز (آزادراه شهید باکری) منتهی شده و در نهایت به بازرگان و از آنجا نیز به اروپا متصل می شود.
این آزادراه که زمانی با کارکرد جاده ای برون شهری برای تبریز محسوب می شد، امروزه با گسترش شهر تبریز و ایجاد رمپ های غیرمجاز متعدد برای آن در واقعه به جاده ای درون شهری تبدیل شده در حالی که عنوان جاده برون شهری خود را نیز یدک می کشد، این یعنی افزایش تردد بیشتر از توان این معبر و با توجه به موارد یاد شده اکنون بزرگراه شهید کسایی رسیدگی و توجه ویژه ای را می طلبد.
فرمانده پلیس راه آذربایجان شرقی در گفت وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: در حال حاضر روزانه 150 هزار تردد اعم از سواری، سبک، سنگین، شخصی و عمومی در آزادراه کسایی صورت می گیرد.
رضا کریمی نژاد افزود: این رقم سال گذشته معادل 125 هزار تردد در طول 24 ساعت بود که رشد 17 درصدی را نشان می دهد.
وی، درباره کارکرد این ترددها تاکید کرد: هم اکنون 86 درصد کل ترددها یعنی رقمی معادل 130 هزار مورد از ترددهای روزانه مربوط به حمل و نقل درون شهری است که از طریق این راه برون شهری و آزاد راه صورت می گیرد.
کریمی نژاد تردد تنها 14 درصد روزانه را مربوط به وظیفه اصلی و کاربرد اولیه اتوبان شهید کسایی اعلام کرد و گفت: معنی این آمار و ارقام حکایت از آن دارد که تنها 14 درصد از ترددهای اتوبان شهید کسایی مربوط به حمل و نقل برون شهری و برای رسیدن به جاده های بین شهری می شود.
وی افزود: اتوبان شهید کسایی دیگر ظرفیت و گنجایش پذیرش هیچ نوع ترددی را ندارد و باید فکری به حالش کرد.
به گفته کریمی نژاد حتی هیچ راه حل و اقدامی نمی تواند مسکنی بر حال این گذرگاه پرتردد داشته باشد و باید فکر اساسی به حال اتوبان شهید کسایی کرد.
اما آنچه بیشتر از همه تردد در این جاده را برای شهروندان و رانندگان ناخوشایند، ناراضی کننده و حتی هزینه بر به دلیل تصادفات کرده، کیفیت ورودی های و خروجی های هست که بی محابا و به جرأت می توان گفت، با تصمیمات لحظه ای توسط شهرداری در آن ایجاد شده تا بار ترافیکی شهر تبریز به سمت آن هدایت شود.
این رمپ ها که با گذشت زمان بیشتر و بیشتر می شود بالغ بر 16 مورد بوده که هیچ کدام استانداردهای لازم را نداشته و همتی نیز برای اصلاح آنها وجود ندارد و در واقع این ورودی و خروجی ها در کنار آزادراه تازه افتتاح شده سهند- تبریز، روزانه خیل عظیمی از ترددها را به این مسیر هدایت می کند.
چند صباحی هست که صبح زود و در پایان روز اتوبان شهید کسایی به جاده ای تبدیل می شود که تردد در آن قفل شده و رانندگان در ترافیک سنگین آن گرفتار هستند.
انتهای پیام/60014/م
کلید واژه ها: آزادراه - تبریز - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - جنوب - برون شهری - شهر تبریز - آذربایجان شرقی - خبرگزاری فارس - تردد - جاده - شهری - روزانه - شهید - 150 هزار - جنوبی - آذربایجان - درون شهری - هزار - غربی - خبرگزاری - شرقی - برون - پلیس راه - غیرمجاز - بازرگان - فرمانده - کیلومتر - کارکرد - افزایش - گزارش