مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 بهمن 1400 ساعت 12:572022-01-26سياسي

جشن تکلیف فرزندان بهزیستی در یزد برگزار شد

جشن تکلیف فرزندان بهزیستی در یزد برگزار شد

مراسم جشن تکلیف فرزندان بهزیستی به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت زهرا(س) با حضور سرپرست بهزیستی استان یزد و جمعی از مسئولین محلی در بقعه متبرکه حوض عباس شهرستان اردکان برگزار شد.

- به گزارش خبرنگار فارس از یزد، در این مراسم رضا ابهت با بیان این که رسیدگی به امور کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، بر عهده بهزیستی گذاشته شده است اظهار کرد: 14 مرکز شبه خانواده تحت نظارت بهزیستی در استان یزد فعال هستند.

وی افزود: در حال حاضر 147 کودک در مراکز شبه خانواده بهزیستی و 279 فرزند به صورت امداد بگیر در خانواده، مراقبت می شوند.

سرپرست بهزیستی استان یزد تعداد فرزندان مکلف شده بهزیستی را 11 نفر ذکر کرد و گفت: از این تعداد 8 نفر دختر و 3 نفر پسر هستند که جشن تکلیف دختران به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) برگزار شده است.

ابهت با اشاره به اهمیت نمازِ اول وقت خطاب به فرزندان مکلف شده گفت: شما دیگر به تکلیف رسیده اید صدای اذان که بلند شد به سمت خواندن نماز اول وقت بروید خدا گفته بیایید با من حرف بزنید و درد و دل کنید.

وی با بیان این که دین اسلام یکسری اصول و فروع دینی دارد از کودکان خواست در مورد این اصول و فروع دینی فکر و دقّت کنند.

به گزارش فارس؛ در پایان این مراسم هشت نفر از دختران مرکز شبه خانواده سایبان دریا میبد و خانه امید اردکان مکلف شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جشن تکلیف فرزندان بهزیستی در یزد برگزار شد

جشن تکلیف فرزندان بهزیستی در یزد برگزار شد