برف و برودت هوا برخی از مدارس آذربایجان شرقی را در روز شنبه تعطیل کرد.
- ، در مناطق خاروانا، صوفیان و کلیبر تمام مدارس شهری و روستایی در تمامی دوره های تحصیلی شیفت صبح و بعد از ظهر تعطیل خواهد بود.
در خداآفرین مدارش استثنایی، پیش دبستانی و ابتدایی شهری و روستایی شیفت صبح با یک ساعت تأخیر شروع به فعالیت خواهند کرد.
در نظرکهریزی تمام مدارس شهری و روستایی در تمامی دوره های تحصیلی شیفت صبح با یک ساعت تأخیر شروع به فعالیت خواهند کرد.
تمام مدارس شهری و روستایی بخش سیه رود شیفت صبح و بعد از ظهر تعطیل و در شهر جلفا تمامی مدارس شیفت صبح با یک ساعت تأخیر شروع به فعالیت خواهند کرد.
در عشایر کلیبر و خداآفرین نیز مدارس شهری و روستایی در تمامی دوره های تحصیلی شیفت صبح و بعد ظهر تعطیل خواهد بود.
در مرند مدارس استثنایی، پیش دبستانی، ابتدایی و دوره اول متوسطه شهری و روستایی شیفت صبح تعطیل و مدارس دوره دوم متوسطه با یک ساعت تأخیر شروع به فعالیت خواهند کرد.
در هوراند نیز تمام مدارس روستایی در تمامی دوره های تحصیلی شیفت صبح تعطیل و در شهر مدارس استثنایی و پیش دبستانی تعطیل و سایر دوره های تحصیلی با یک ساعت تأخیر شروع به فعالیت خواهند کرد.