مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 دی 1400 ساعت 00:002022-01-15پزشكي

روزی دیگر بدون مرگ کرونایی در مازندران


طی شبانه روز گذشته با بستری شدن تعداد 39 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل به 242 نفر رسید که از این تعداد 68 نفر بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، بیست و سومین ماه از شیوع ویروس کرونا با نگرانی از شیوع سویه جدید ویروس اومیکرون همراه شد که به طور ملموس می توان تاثیر واکسیناسیون کرونایی را مشاهده کرد.

در دانشگاه علوم پزشکی مازندران طی 24 ساعت گذشته تعداد 28 بیمار مشکوک به کرونا براساس تشخیص بالینی در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

 طی این مدت تعداد 39 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

 هم اکنون 179 بیمار به علت کرونا در این مراکز بستری هستند که از این تعداد 56 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در  حال حاضر 63 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند، همچنین در 24 ساعت گذشته 11 بیمار جدید بستری و 2 بیمار هم  ترخیص شدند.

همچنین 12 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

براین اساس طی شبانه روز گذشته با بستری شدن تعداد 39 بیمار کرونایی جدید، تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و باب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روزی دیگر بدون مرگ کرونایی در مازندران

روزی دیگر بدون مرگ کرونایی در مازندران