مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 دی 1400 ساعت 14:152022-01-10ورزشي

واکنش باشگاه پرسپولیس به فوتوشاپ و جعل مدارک برای AFC


باشگاه پرسپولیس بعد از انتشار اسناد و ایرادات کنفدراسیون فوتبال آسیا از این باشگاه که منجر به حذف از لیگ قهرمانان آسیا شد، به کمیته بدوی صدور مجوز حرفه ای حمله کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، در بیانیه باشگاه پرسپولیس آمده است: با توجه به ارسال اسنادی به بعضی خبرگزاری ها و سایت های خبری از سوی افرادی خاص در ارتباط با دلایل عدم صدور مجوز حرفه ای باشگاه پرسپولیس از سوی کمیته بدوی به اطلاع می رساند: همین اقدام به خوبی بر این مساله صحه می گذارد که بعضی اعضای کمیته بدوی در این امر دخیل بوده اند و همچنان تلاش های ایشان برای خنثی کردن اقدامات برای صدور مجوز ادامه دارد.

موضوعی که پیش از این بارها مورد تاکید قرار گرفته است و خواهان رسیدگی به موضوع از سوی بخش های مسئول شده بودیم.

این وضعیت، نه فقط اقدامی علیه پرسپولیس که اقدامی علیه کشور و مردم است.

باید دید از چنین مسائلی، چه اهدافی دنبال می شود.

در ارتباط با اسنادی که کمیته بدوی اقدام به انتشار آن کرده، نکات عجیب دیگری هم وجود دارد.

از جمله این که در نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا به هیچ وجه، اشاره به جعل، فوتوشاپ یا مواردی از این دست نشده است.

همچنین سوال اساسی ما، این است وقتی نواقصی وجود داشت بر اساس رسالت و مسئولیت حرفه ای کمیته بدوی با چه سوءنیت و سو هدفی در موعد مقرر تذکر و هشدار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش باشگاه پرسپولیس به فوتوشاپ و جعل مدارک برای AFC

واکنش باشگاه پرسپولیس به فوتوشاپ و جعل مدارک برای AFC