مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 دی 1400 ساعت 06:402021-12-30پزشكي

شهروندان پیشوا تزریق دوز سوم واکسن کرونا را به تاخیر نیندازند


رییس شبکه بهداشت و درمان پیشوا با اشاره به اینکه مؤثرترین راه برای پیشگیری از ابتلاء به اُمیکرون تزریق دوز سوم کرونا است گفت: شهروندان تزریق واکسن را به تاخیر نیندازند.

- امیر امینی در گفتگو با اُمیکرون اظهار داشت: اُمیکرون 6 آذر به عنوان یک واریانت نگران کننده نامگذاری شد و علت آن قابلیت سرایت 3 برابری نسبت به نوع دلتا می باشد.

وی با اشاره به اینکه بهترین و مؤثرترین راه برای پیشگیری از ابتلاء به اُمیکرون تزریق دوز سوم کرونا است گفت: تزریق دوز سوم تا حدود 80 درصد بر انواع شدید آن تأثیر دارد.

امینی با بیان اینکه سویه اُمیکرون بیشتر افراد جوان را درگیر می کند افزود: توصیه ما به شهروندان پیشوا پرهیز از هرگونه دور همی حداقل تا 3 هفته آینده است تا بحرانی دیگر با ابتلای گسترده کرونای اُمیکرون منجر نشود و همه افراد بالای 18 سال می توانند جهت تزریق واکسن مراجعه کنند.

رییس شبکه بهداشت و درمان پیشوا در خصوص خدمات دهی تزریق واکسن در پیشوا عنوان داشت: تمامی مراکز شهری و روستایی در ساعات اداری 8 تا 14:30 خدمات دهی می کنند گفت: مرکز صدوقی در دو شیفت صبح (8 تا 14:30 و عصر 16 تا 21 و درمانگاه مهتدی به صورت شبانه روزی خدمات می دهد.

وی افزود: افرادی که در نوبت اول و دوم واکسن سینوفارم ، بهارات و برکت تزریق کرده اند، نوبت سوم شبیه واکسن نوع اول و دوم و یا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهروندان پیشوا تزریق دوز سوم واکسن کرونا را به تاخیر نیندازند

شهروندان پیشوا تزریق دوز سوم واکسن کرونا را به تاخیر نیندازند