مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 دی 1400 ساعت 13:202021-12-29بين الملل

یک سال جدایی لندن از اروپا چه بر سر انگلیس آورد؟


در صورت برگزاری همه پرسی، اکثریت جمعیت انگلیس به پیوستن دوباره به اتحادیه اروپا رای می دهند.

- به گزارش جماران، نخست وزیر انگلیس نزدیک به یکسال پیش امضای توافق نامه تجاری پسابرکسیت با اتحادیه اروپا را از این نظر که به تعبیر او موجب برآورده شدن آرزوی بریتانیایی ها در به دست گرفتن دوباره حق تعیین سرنوشت کشورشان می شد، لحظه ای تاریخی و ارزشمند توصیف کرد ولی به نظر می رسد طی یکسال گذشته و با بروز تبعات اقتصادی برکسیت روز به روز بر شمار مخالفان آن افزوده شده است.

نتایج نظرسنجی شرکت تحقیقات بازارِ ساوانتا کامرس در نوامبر گذشته نشان می دهد که در صورت برگزاری همه پرسی، اکثریت جمعیت بریتانیا به پیوستن دوباره به اتحادیه اروپا رای می دهند، این در حالی است که در ژوئن پیش تنها 49 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی این شرکت علاقمند به الحاق دوباره بریتانیا به اتحادیه اروپا بودند.

در روزهای اخیر، دیوید فراست، شریک کلیدی بوریس جانسون در مذاکرات برکسیت، استعفا داد تا سومین وزیر برکسیت باشد که تا کنون از سمت خود کناره گیری کرده است.

آقای فراست در نامه درخواست استعفای خود ضمن ابراز تاسف از رویکرد اقتصادی دولت بریتانیا را پس از برکسیت ناامید کننده خواند و از نخست وزیر خواست تا برخلاف رویه جاری از فرصت برکسیت برای تبدیل بریتانیا به اقتصاد مت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک سال جدایی لندن از اروپا چه بر سر انگلیس آورد؟

یک سال جدایی لندن از اروپا چه بر سر انگلیس آورد؟