مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 دی 1400 ساعت 10:152021-12-28سياسي

به نظر می رسد نانوایی های اهواز از پروتکل های بهداشتی اطلاعی ندارند


مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری خوزستان خصوص گزارشی مبنی بر رعایت 90 تا 95 درصدی پروتکل های بهداشتی توسط نانواها، خطاب به رییس اتحادیه نانوایان اهواز، - ایسنا/خوزستان مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری خوزستان خصوص گزارشی مبنی بر رعایت 90 تا 95 درصدی پروتکل های بهداشتی توسط نانواها، خطاب به رییس اتحادیه نانوایان اهواز، گفت: با ارائه این گزارش، احساس شد که یا ما یک جای دیگر زندگی می کنیم یا شما جای دیگر زندگی می کنید.

رضا نجفی در نشست قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا که امروز (7 دی ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: نانوایی ها پروتکل های بهداشتی را به خوبی رعایت نمی کنند و نظارت مستمری نیز در این خصوص مشاهده نشده است.

حتی به نظر می رسد نانوایی ها از پروتکل ها اطلاعی ندارند که باید در این راستا آموزش، توجیه و دیگر کارهای مورد نیاز انجام شود.

به گزارش ایسنا، وی در خصوص گزارشی مبنی بر رعایت 90 تا 95 درصدی پروتکل های بهداشتی توسط نانواها، خطاب به رییس اتحادیه نانواها، گفت: با ارائه این گزارش، احساس شد که یا ما یک جای دیگر زندگی می کنیم یا شما جای دیگری زندگی می کنید.

نجفی گفت: در کدام نانوایی در شهر اهواز از همه این ابزار از جمله ماسک و الکل استفاده می شود؟ از طرف دیگر نیز اتحادیه نانواها باید از نانوایی های غی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به نظر می رسد نانوایی های اهواز از پروتکل های بهداشتی اطلاعی ندارند

به نظر می رسد نانوایی های اهواز از پروتکل های بهداشتی اطلاعی ندارند