مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 آذر 1400 ساعت 09:552021-12-19بين الملل

رایزنی برای ثبت ملی اسب کاسپین


مدیر عامل انجمن حفاظت از اسب کاسپین از کم کاری نهادهای متولی ورزشی در زمینه استفاده از اسب کاسپین انتقاد کرد و گفت: اسب های کاسپین اکثرا کاربری ورزشی و تفریحی دارند و متاسفانه سازمان های متولی کم کاری کرده اند.

- به گزارش ایسنا، محمد جواد دهقان روز یکشنبه 28 آذرماه در نشست مشترک با موسسه تحقیقات علوم دامی که در این موسسه در کرج برگزار شد، در مورد تعداد اسب های کاسپین اظهار کرد: در آمار جهانی دو هزار رأس اسب به عنوان اسب کاسپین از 50 سال پیش تاکنون ثبت شده است و آمار دقیقی از اسب های زنده در دسترس نیست.

وی افزود: از تعداد دو هزار رأس ثبت شده 300 رأس از اسب های ایران بود که 30 رأس از کشور خارج و به کشورهای استرالیا، نیوزلند، آمریکا، سوئد و سایر کشورهای اروپایی صادر شد.

وی ادامه داد: بعد از آن 30 رأس، صادرات اسب کاسپین از ایران نداشته ایم.

در داخل کشور اسب های ثبت شده محدود به اسب های مرکزتحقیقات آموزش و حفظ ذخایر ژنتیکی اسب کاسپین است که حدود 41 رأس هستند تعدادی نیز در دست خریداران عام است و چون شناسنامه ای برایشان وجود ندارد شناسایی نشده اند.

وی با اشاره به اینکه حدود50 نفر از مالکان و تولید کنندگان اسب کاسپین به عضویت انجمن درآمده اند، تصریح کرد: از این تعداد تا کنون 120 رأس شناسایی و هویت گذاری شده که در مراحل نهایی ارسال نمونه ها برا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رایزنی برای ثبت ملی اسب کاسپین

رایزنی برای ثبت ملی اسب کاسپین