مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 آذر 1400 ساعت 08:202021-12-05سياسي

هیئات دانشجویی با توجه به بن مایه دینی و ایمانی مخاطب اصلی جهاد تبیین هستند


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام کرمی، مدیر کل فرهنگی اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در گردهمایی هیئت های دانشجویی سراسر کشور گفت: - مدیر کل فرهنگی اجتماعی نهاد رهبری در دانشگاه ها گفت: هیئات دانشجویی با توجه به بن مایه دینی و ایمانی و ویژگی کنش گری که در آن وجود دارد، در اولویت مطالبه رهبری در موضوع جهاد تبیین هستند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام کرمی، مدیر کل فرهنگی اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در گردهمایی هیئت های دانشجویی سراسر کشور گفت: ما در این جمع مخاطب بیانات، ولی جامعه در موضوع جهاد تبیین هستیم و مطالبات قبلی رهبر انقلاب این را نشان می دهد که ما و شما دانشجویان برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی وظیفه داریم که ادبیات این تمدن را در جامعه و دانشگاه فراگیر کنیم و ماموریت کلان دانشگاه سوق دادن به سمت تمدن نوین اسلامی و ایجاد زیرساخت ها و مقدمات آن است.

کرمی در ادامه گفت: هیئات دانشجویی با توجه به بن مایه دینی و ایمانی و ویژگی کنش گری که در آن وجود دارد در اولویت این مطالبه قرار دارد و رهبر انقلاب ترجیح دادند که این موضوع را با هیئات دانشجویی در میان بگذارند و این ظرفیت در ما وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هیئات دانشجویی با توجه به بن مایه دینی و ایمانی مخاطب اصلی جهاد تبیین هستند

هیئات دانشجویی با توجه به بن مایه دینی و ایمانی مخاطب اصلی جهاد تبیین هستند