مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آبان 1400 ساعت 09:552021-11-17پزشكي

چرخش ویروس با افزایش واکسیناسیون تغییر کرد / 15 درصد مردم هنوز واکسن نزدند


رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ضمن تشریح آمار واکسنهای کرونا که تا کنون به وزارت بهداشت تحویل داده شده است، گفت: واکسن سهم و حق مردم است و اگر کسی تزریق نکند از سهم خود گذشته است و این درحالی است که 15 درصد جامعه هدف، - رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت: چرخش ویروس با افزایش واکسیناسیون تغییر کرد / 15 درصد مردم هنوز واکسن نزدند رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ضمن تشریح آمار واکسنهای کرونا که تا کنون به وزارت بهداشت تحویل داده شده است، گفت: واکسن سهم و حق مردم است و اگر کسی تزریق نکند از سهم خود گذشته است و این درحالی است که 15 درصد جامعه هدف، هنوز واکسن نزدند.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن زهرایی_ رییس اداره بیماری های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت در نشست خبری با خبرنگاران، گفت: فرض کنید 250 سال پیش وقتی آبله، طاعون یا وبا می آمد، کاری نمیتوانستند انجام دهند.

ولی این بیماری ها نسل بشر را منقرض نکرد بلکه آنقدر افراد مبتلا شدند که دیگر بیماری به شکل بومی در می آمد.

در مورد کرونا هم این اتفاق می تواند بیفتد و اگر کاری نکنیم همان اتفاق می افتد اما با دسترسی به واکسن یک ابزار برای جلوگیری از شرایط سخت داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرخش ویروس با افزایش واکسیناسیون تغییر کرد / 15 درصد مردم هنوز واکسن نزدند

چرخش ویروس با افزایش واکسیناسیون تغییر کرد / 15 درصد مردم هنوز واکسن نزدند