مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آبان 1400 ساعت 08:402021-11-17پزشكي

در صنعت داروسازی دنیا حرف برای گفتن داریم


مسیر آینده سخت و ناهموار است و این وظیفه ما مسئولین است که این مسیر را هموار کنیم.

شتاب دهنده ها و شرکت های دانش بنیان با پایه اساتید و دانشجویان، - ایسنا/خراسان رضوی رییس سازمان غذا و دارو گفت: مسیر آینده سخت و ناهموار است و این وظیفه ما مسئولین است که این مسیر را هموار کنیم.

شتاب دهنده ها و شرکت های دانش بنیان با پایه اساتید و دانشجویان، مسیرهایی هستند که ما را به سرعت به هدف نزدیک می کنند.

  بهرام دارایی شب گذشته در افتتاحیه بیست وسومین سمینار دانشجویان داروسازی ایران که در سالن اجتماعات مجتمع سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دغدغه من این است که چطور می توانیم ماموریت هایمان و امکاناتمان را در خصوص داروسازی، صنعت و خدمات کشور با یکدیگر هم جهت کرده و از این ظرفیت عظیم استفاده کنیم.

دانشجویان داروسازی به فعالیت های علمی و پژوهشی بپردازند وی افزود: به عقیده بنده بهترین رشته در کشور ما از میان رشته های علوم پزشکی، داروسازی است.

در سال 65 تحصیل خود را در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز کردم.

در آن زمان به دلیل وقوع جنگ وضعیت کلی خوابگاه ها و دانشگاه ها خوب نبود اما این شرایط سخت را پشت سر گذاشتیم.

از همان زمان خیل عظیمی از دانشجویان رشته داروسازی فعالیت خود را با حضور در داروخانه ها آغاز کردند، اما من از همان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در صنعت داروسازی دنیا حرف برای گفتن داریم

در صنعت داروسازی دنیا حرف برای گفتن داریم