مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 آبان 1400 ساعت 07:402021-11-12سياسي

مهمترین عزم دولت فعال کردن پروژه های تعطیل است


وزیر نیرو در جمع کشاورزان اصفهان گفت: اولین قول من به مردم مهمترین عزم این دولت یعنی فعال کردن پروژه های تعطیل این کشور است تا مردم از مواهب آن استفاده کنند.

- ، علی اکبر محرابیان امروز جمعه 21 آبان ماه در دیدار با کشاورزان اصفهان در مهدیه وجاره روستای براآن شمالی، اظهار داشت: دولتی که امروز خدمتگزار شما است دولتی مردمی و برخاسته از توده های مردم است و من محرابیان کوچک همه شما از شما و برای شما خدمت خواهم کرد.

وی ادامه داد: آمده ایم دست به دست هم دهیم و مشکلات مردم را که در طول سال ها از بی عدالتی رنج بردند، حل کنیم و شما باید به ما اعتماد کنید زیرا می ایستیم و مشکلات شما را حل می کنیم.

وزیر نیرو ابراز داشت: کشور ما برخاسته از مسیر شهدا و خاری بر چشم دشمنان این مرز و بوم است واجازه نمی دهیم دشمنان از مشکلات ما برای کلاه خود پشمی بچینند.

من به عنوان عضوی از مردم هر گونه تفرقه افکنی را محکوم کرده و اعلام می کنم تجمع ما برای پیشرفت ایران است، تجمع ما برای رشد اسلام و انقلاب است و مهمترین شعار انقلاب ایجاد عدالت بوده است.

تکمیل می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهمترین عزم دولت فعال کردن پروژه های تعطیل است

مهمترین عزم دولت فعال کردن پروژه های تعطیل است