مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 مهر 1400 ساعت 10:352021-10-19سياسي

نباید هیچ دانش آموزی به دلیل نداشتن تبلت از تحصیل باز بماند

نباید هیچ دانش آموزی به دلیل نداشتن تبلت از تحصیل باز بماند

استاندار سمنان بر تسریع در واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان تاکید کرد و گفت: امر واکسیناسیون فرهنگیان، معلمان و دانش آموزان استان یکی از مباحث بسیار ضروری است که باید روند اجرای این مهم تسریع یابد.

- ایسنا/سمنان استاندار سمنان بر تسریع در واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان تاکید کرد و گفت: امر واکسیناسیون فرهنگیان، معلمان و دانش آموزان استان یکی از مباحث بسیار ضروری است که باید روند اجرای این مهم تسریع یابد.

سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان 27 مهر 1400 در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با تاکید بر اینکه واکسیناسیون کرونا در حوزه آموزش و پرورش باید به صورت جدی دنبال شود، اظهار کرد: باید کسانی که تاکنون واکسن کرونا را تزریق نکردند، در کوتاهترین زمان ممکن واکسینه شوند.

وی افزود: بالغ بر 19 ماه است که با همه گیری ویروس کرونا، در بین ارتباط دانش آموز و خانواده با مدرسه و همچنین ارتباط دانش آموز با جامعه، فاصله افتاده است که این مهم آسیب بسیار جدی برای این سه رُکن اصلی آموزش و پرورش به همراه داشته است.

هاشمی با بیان اینکه از پتانسیل بهداشت یاران و مربیان بهداشت در بحث نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا در مدارس و فضاهای آموزشی استفاده شود، تصریح کرد: تمام جامعه، به خصوص فرزندان ما در آموزش و پرورش، در بحث مقابل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نباید هیچ دانش آموزی به دلیل نداشتن تبلت از تحصیل باز بماند

نباید هیچ دانش آموزی به دلیل نداشتن تبلت از تحصیل باز بماند