مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 مهر 1400 ساعت 11:302021-10-17سياسي

وزیر بهداشت: در عرض دو ماه و نیم حدود 67 میلیون دُز واکسن تزریق شد/ به اندازه جمعیت امارات در یک هفته واکسن تزریق کردیم


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در جلسه شورای عالی نظام پرستاری که با حضور رییس سازمان نظام پرستاری، معاون پرستاری وزارت بهداشت و مدیران پرستاری برگزار شد، - وزیر بهداشت با بیان اینکه در هر کاری که مردم را به صحنه بیاوریم، موفق خواهیم بود، گفت: به طور مثال در زمینه واکسیناسیون دانشجویان تا ساعات پایانی شب پای کار بودند و به مردم خدمت رسانی می کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در جلسه شورای عالی نظام پرستاری که با حضور رییس سازمان نظام پرستاری، معاون پرستاری وزارت بهداشت و مدیران پرستاری برگزار شد، با اشاره به سفر کاری روز گذشته به قم و دیدار با علما و مراجع، بیان کرد: در دیداری که دیروز با مراجع داشتیم، تقریبا تمام مراجع و علما از جامعه پرستاری قدردانی کردند و قدردانی آنها بسیار ارزشمند است، چراکه نشان دهنده این است که مراجع محترم از خدماتی که جامعه پرستاری به مردم ارائه می دهند، بسیار راضی هستند.

وی افزود: برای حل مشکلات نظام سلامت، حجم زیادی از منابع لازم است تا کمبودهای بهداشتی و درمانی مردم به خصوص در مناطق محروم، رفع شود.

زیرا بسیاری از بیماران به دلیل عدم دسترسی به درمان مناسب دچار مشکل می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر بهداشت: در عرض دو ماه و نیم حدود 67 میلیون دُز واکسن تزریق شد/ به اندازه جمعیت امارات در یک هفته واکسن تزریق کردیم

وزیر بهداشت: در عرض دو ماه و نیم حدود 67 میلیون دُز واکسن تزریق شد/ به اندازه جمعیت امارات در یک هفته واکسن تزریق کردیم