مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 مهر 1400 ساعت 13:202021-10-14سياسي

اختصاص 200 میلیارد تومان برای حل مشکل آبرسانی عشایر کشور

اختصاص 200 میلیارد تومان برای حل مشکل آبرسانی عشایر کشور

نماینده مردم ایلام در مجلس از اختصاص 200 میلیارد تومان برای حل مشکل آبرسانی عشایر کشور خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی اکبر بسطامی ظهر پنجشنبه در حاشیه افتتاح طرح هادی روستاهای ایلام و چوار اظهار کرد: مردم روستای قجر کارنامه درخشانی در دفاع از خاک و کیان مملکت دارند و با تقدیم 17 شهید دین خود را ادا کردند.

وی افزود: امروز به برکت خون شهدا جمهوری اسلامی ایران در تمامی عرصه ها به پیشرفت و بالندگی دست یافته و رفع مشکلات مناطق محروم همچون قجر، به نوعی قدردانی از رشادت و دلاوری های این مردمان نجیب است.

بسطامی اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته و از محل اعتبارات وزارت نفت و به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اجرای طرح هادی در روستاهای قجر سرعت مطلوبی داشته است.

نماینده مردم ایلام در مجلس عنوان کرد: سازمان بحران کشور، 200 میلیارد تومان را برای حل مشکلات دامی در خواست کرده و هم چنین 200 میلیارد تومان برای حل مشکلات آبرسانی به مناطق عشایری نیز در نظر گرفته شده است.

بسطامی ادامه داد: در خصوص مشکلات مربوط به دام مازاد عشایر، با پیگیری نمایندگان مجلس شورای اسلامی و موافقت وزیر جهاد کشاورزی، مجوز صدور دام مازاد غیرمولد از طریق یک مرز مشخص محقق و بدین صورت بخش بزرگی از مشکلات دامداران حل خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص 200 میلیارد تومان برای حل مشکل آبرسانی عشایر کشور

اختصاص 200 میلیارد تومان برای حل مشکل آبرسانی عشایر کشور