مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 مهر 1400 ساعت 12:002021-10-11اجتماعي

ناجا: مرگ سالانه 17 هزار نفر در حوادث رانندگی/ بانوان بیشتر از آقایان قوانین را رعایت می کنند


بیشترین کسانی که در کشور در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند افراد 18 تا 35 سال و جامعه فعال کشور هستند.

- بیشترین کسانی که در کشور در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند افراد 18 تا 35 سال و جامعه فعال کشور هستند.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه بانوان بیشتر از آقایان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و کمتر دچار سوانح ترافیکی می شوند، گفت: بیشترین کسانی که در کشور در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند افراد 18 تا 35 سال و جامعه فعال کشور هستند.

به گزارش ایرنا، سردار سیدکمال هادیانفر روز دوشنبه در سومین روز از هفته ناجا و در دومین همایش بانوان فرهنگیار ترافیک افزود: سالانه حدود 16 تا 17 هزار نفر در سوانح ترافیکی در کشور جان خود را از دست می دهند و زیان مالی ناشی از این حوادث، معادل هشت درصد از تولید ناخالص ملی است.

وی ادامه داد: تصادفات از جدی ترین معضلات کشور است و 16 تا 17 هزار جانباختگان حوادث ترافیکی برای کشور زیبنده نیست.

هادیانفر افزود: طبق آمارهای به دست آمده، بانوان بیشتر از آقایان قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت و کمتر دچار سوانح ترافیکی می شوند.

وی ادامه داد: از سال 84 در پلیس راهور به یک چالش جدی دست پیدا کردیم و آن این بود که اگر می خواهیم توسعه انضباط داشته باشیم باید از ظرفیت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناجا: مرگ سالانه 17 هزار نفر در حوادث رانندگی/ بانوان بیشتر از آقایان قوانین را رعایت می کنند

ناجا: مرگ سالانه 17 هزار نفر در حوادث رانندگی/ بانوان بیشتر از آقایان قوانین را رعایت می کنند