مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 مهر 1400 ساعت 09:102021-10-03حوادث

امدادرسانی هلال احمر گلستان به 940 حادثه


مدیرعامل هلال احمر گلستان از امدادرسانی به 940 حادثه با مشارکت بیش از یک هزار امدادگر و نجاتگرِ استان در شش ماهه امسال خبرداد.

- ایسنا/گلستان مدیرعامل هلال احمر گلستان از امدادرسانی به 940 حادثه با مشارکت بیش از یک هزار امدادگر و نجاتگرِ استان در شش ماهه امسال خبرداد.

فرهاد میقانی با اعلام این خبر گفت: در شش ماهه نخست امسال، 2 هزار و 526 نیروی عملیاتی هلال احمر گلستان به 940 حادثه شامل 707 حادثه جاده ای، 106 مورد شهری، 53 مورد کوهستان، 14 مورد سیل و آبگرفتگی، 11 مورد حادثه هوایی، 9 مورد آتش سوزی جنگل و مرتع، 9 مورد دریایی و ساحلی، 5 مورد کارگاهی صنعتی، 4 مورد حادثه برف و کولاک و در 22 مورد خدمات حضوری خدمات امدادی ارائه کردند.

وی افزود: طی این مدت از 3 هزار و 69 حادثه دیده، یک هزار و 631 نفر مصدوم بودند که 747 نفر از آنها توسط نجاتگران هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرعامل هلال احمر گلستان خاطرنشان کرد: در این مدت یک هزار و 69 مورد از خودروهای امدادی استان شامل 877 مورد آمبولانس، 107 مورد خودروی نجات و در 85 مورد از آمبولانس های هلال احمر استان استفاده شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امدادرسانی هلال احمر گلستان به 940 حادثه

امدادرسانی هلال احمر گلستان به 940 حادثه