مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 مهر 1400 ساعت 16:202021-10-02اقتصادي

مصوبات شورای معادن لازم الاجرا است/ برخورد با مدیران خاطی


معاون هماهنگی استاندار خراسان جنوبی گفت: مصوبات شوراهای معادن و گفتگوی دولت و بخش خصوصی در زمینه معادن لازم الاجراست و با مدیران بی توجه برخورد خواهیم کرد.

- ، محمد فرهادی عصر شنبه در جلسه شورای معادن استان به عنوان سال تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها اشاره کرد و بیان داشت: این عناوین به منظور سیاست گذاری و ریل گذاری عملکرد دولت هاست.

به گفته وی؛ امسال نیز همچون سال های گذشته تمام برنامه ریزی ها و اقدامات ما به عنوان دستگاه های اجرایی باید در راستای تحقق عنوان سال باشد.

معاون استاندار خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: انعطاف ناپذیر بودن بعضی از دستگاه های اجرایی نظیر شرکت نفت استان در عدم تأمین سوخت مورد نیاز معادن، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی با تأکید بر نقش مهم و اساسی معادن در تولید و اشتغال، متذکر شد: حمایت از آنها باید به طور جدی صورت پذیرد.

فرهادی با اشاره به اینکه میانگین عمر ماشین آلات معادن در استان بالای 30 سال است، ادامه داد: ماشین آلات با عمر بالا قطعاً از مصرف سوخت بالاتری نیز برخوردار هستند، لذا مدیران باید به صورت میدانی از معادن بازدید نمایند تا از نزدیک با مشکلات آنان آشنا شوند.

به گفته وی؛ در برخی از موارد، بدنه کارشناسی استان از تنگ نظری بیش از حد رنج می برد که لازم است مدیران در این خصوص ورود پیدا کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصوبات شورای معادن لازم الاجرا است/ برخورد با مدیران خاطی

مصوبات شورای معادن لازم الاجرا است/ برخورد با مدیران خاطی