مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 مهر 1400 ساعت 11:152021-09-28اقتصادي

70 درصد فوتی های کرونایی در ایران بیش از 65 سال دارند


مدیر مرکز پیشگیری و ارتقا سلامت پویا گفت: حدود 70 درصد از فوتی ها در اثر کرونا در ایران بالای 65 سال بوده است.

- به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، آریستا شجاع الدین، پزشک و مدیر مرکز پیشگیری و ارتقا سلامت پویا گفت: نرخ سالمندی در کل جهان و بخصوص در ایران و کشورهای رو به توسعه بالا رفته و در طول 5 دهه دو برابر شده است و تا سال 1450 در ایران نرخ سالمندی حدود 30 درصد می شود.

  وی گفت با توجه به اینکه در دوران عنوان کرد که برای رفع آن مصرف روزانه 6 تا 8 لیوان آب در روز، مصرف میوه و سبزیجات کافی و تغذیه مناسب و فعالیت فیزیکی به رفع آن کمک می کند.

  شجاع الدین با اشاره به اهمیت تغدیه سالم در سالمندی، اظهار داشت: تغذیه سالم، باعث کاهش دیابت، بیماری های قلبی و عروقی می شود و بهتر است تنوع و تعادل در تغذیه صورت گیرد.

  مدیر مرکز پیشگیری و ارتقا سلامت پویا تصریح کرد:مصرف لبنیات شامل شیر کم چربی، ماست پروبیوتیک و پنیر کم چرب، میوه و سبزیجات در روز، پروتیین شامل گوشت قرمز (کمتر) و بیشتر از ماهی و مرغ استفاده شود.

همچنین حبوبات، تخم مرغ ، مغزها بصورت روزانه و  نان و غلات ترجیحا سبوس دار نیاز غذایی فرد سالمند را تشکیل می دهد.

  وی عنوان کرد: خانواده مهمترین شاخص سلامت روان در سالمندی است و طبق بررسی های انجام شده بین افرادی که در خانه سالمندان زند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

70 درصد فوتی های کرونایی در ایران بیش از 65 سال دارند

70 درصد فوتی های کرونایی در ایران بیش از 65 سال دارند