مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 27 شهریور 1400 ساعت 10:302021-09-18دانش

آغاز واکسیناسیون دانشجویان خارجی دانشگاه تهران


دانشجویان اتباع خارجی دوره تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه تهران می توانند برای تزریق واکسن به باشگاه دانشجویان واقع در خیابان 16 آذر مراجعه کنند.

- دانشجویان اتباع خارجی دوره تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه تهران می توانند برای تزریق واکسن به باشگاه دانشجویان واقع در خیابان 16 آذر مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا،طبق اعلام دانشگاه تهران، واکسیناسیون دانشجویان کارشناسی این دانشگاه در باشگاه دانشجویان انجام نمی شود فقط دانشجویان کارشناسی اتباع خارجی مراجعه کنند.

علاوه بر واکسیناسیون دانشگاهیان و خانواده های آنها، واکسیناسیون دانشجویان ساکن در خوابگاه های شهر تهران دانشگاه از اواسط مرداد آغاز شد و دانجویان پس از ثبت نام و دریافت نوبت از روز 20 مردادماه 1400می توانستند با مراجعه به باشگاه دانشجویان نسبت به دریافت واکسن اقدام نمایند.

همچنین دانشگاه تهران به دنبال شیوع بیماری کرونا و انجام واکسیناسیون بر علیه این بیماری با دانشگاه علوم پزشکی تهران و ستاد ملی مبارزه با کرونا یک پایگاه واکسیناسیون در دانشگاه تهران راه اندازی کرد که با پیگیری ها و هماهنگی های صورت گرفته در مرحله اول تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه که در سامانه ثبت نام کرده بودند واکسینه شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز واکسیناسیون دانشجویان خارجی دانشگاه تهران

آغاز واکسیناسیون دانشجویان خارجی دانشگاه تهران