مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 شهریور 1400 ساعت 18:252021-09-12پزشكي

چهار هزار و 912 بازرسی پروتکلی از اصناف قم


مدیرگروه سلامت محیط وکار دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: درراستای رعایت پروتکل های بهداشتی والزام فاصله گذاری اجتماعی، طی هفته گذشته چهار هزار و 912 بازرسی از اصناف واماکن این استان صورت گرفت.

- ایسنا/قم مدیرگروه سلامت محیط وکار دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: درراستای رعایت پروتکل های بهداشتی والزام فاصله گذاری اجتماعی، طی هفته گذشته چهار هزار و 912 بازرسی از اصناف واماکن این استان صورت گرفت.

نرگس جعفری درگفت وگویی با اشاره به هزار و 653 اخطار بهداشتی به اصناف و امکان متخلف طی هفته گذشته اظهار داشت: درراستای رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، نظارت های مذکور با شدت ادامه داشته و منجر به تعطیلی و پلمب 44 واحد از موارد یاد شده شده است.

وی ادامه داد: مراکز متخلف که پلمب شده اند، شامل قلیان سرا، قهوه خانه، فست فود، آبمیوه و بستنی فروشی، هتل، مسافرخانه و تهیه غذا هستند.

مدیرگروه سلامت محیط و کار علوم پزشکی از فعالیت 39 بازرس بهداشتی در 2 شیفت صبح و عصر خبر داد، و تصریح کرد: درپی اعلام موارد شاغلان کرونا مثبت دراداره ها، با همکاری استانداری قم از 15 اداره و سازمان دریک هفته گذشته بازرسی و همچنین 130 مورد آزمایش کرونا از اطرافیان و کسانی که با این بیماران در تماس بودند گرفته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چهار هزار و 912 بازرسی پروتکلی از اصناف قم

چهار هزار و 912 بازرسی پروتکلی از اصناف قم