مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 شهریور 1400 ساعت 07:352021-09-06سياسي

یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از دولتی شدن اقتصاد است


نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی جلوگیری از دولتی شدن اقتصاد کشور است، گفت: اقتصاد کشور باید با رعایت اهلیت و طبق آیین نامه های موجود در قانون به مردم و اشخاص متعهد و متخصص واگذار شود تا شاهد رشد بیش از پیش اقتصاد کشور باشیم.

- ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی جلوگیری از دولتی شدن اقتصاد کشور است، گفت: اقتصاد کشور باید با رعایت اهلیت و طبق آیین نامه های موجود در قانون به مردم و اشخاص متعهد و متخصص واگذار شود تا شاهد رشد بیش از پیش اقتصاد کشور باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم، دردیدار مدیرعامل مجتمع فولاد صنعت بناب ، تولید داخلی را تنها راه نجات کشور از وابستگی دانست و اظهار کرد: ما باید با نیروهای متخصص کشور به موضوع تولید داخل توجه ویژه داشته باشیم و این موضوع را به صورت جدی پیگیری کنیم.

وی ضمن تاکید بر فرهنگ استفاده از تولید داخلی افزود: باید در کنار حمایت از تولید داخل، بحث فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی را نیز نهادینه کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تولید داخلی را لازمه تحقق استقلال کشور عنوان کرد و گفت: در کنار افزایش تولید داخلی، باید به موضوع افزایش کیفیت در تولید نیز توجه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از دولتی شدن اقتصاد است

یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی، جلوگیری از دولتی شدن اقتصاد است