مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 شهریور 1400 ساعت 11:302021-09-03پزشكي

کمبود برخی از واکسن ها در ایلام/ ضرورت اتخاذ تدابیر برای برگزاری اربعین


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: با کمبود برخی از واکسن ها در استان مواجه ایم و امیدواریم وزارت بهداشت سهم واکسن استان را افزایش دهد.

- جمیل صادقی فر ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: با کمبود برخی از واکسن ها در استان مواجه ایم و امیدواریم وزارت بهداشت سهم واکسن استان را افزایش دهد.

وی با بیان اینکه تزریق واکسن به روزانه پنج الی شش هزار دز در روز رسیده است افزود: تزریق واکسن مادران باردار، افراد در خطر بیماری خاص، مسن و دارای بیماری زمینه ای باید در اولویت قرار گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: روند ابتلا با شیب ملایمی در حال کاهش است و 186 نفر بستری موقت داریم که در کلینیک های تخصصی تنفسی صورت گیرد تا در صورت انجام پیاده روی دود آن به چشم مردم استان نرود.

انتهای پیام/ 970879


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود برخی از واکسن ها در ایلام/ ضرورت اتخاذ تدابیر برای برگزاری اربعین

کمبود برخی از واکسن ها در ایلام/ ضرورت اتخاذ تدابیر برای برگزاری اربعین