مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 شهریور 1400 ساعت 17:402021-09-01اجتماعي

تمهیدات مقابله با شیوع اجتماعی لامبدا در فارس بررسی می شود

تمهیدات مقابله با شیوع اجتماعی لامبدا در فارس بررسی می شود

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: پیش بینی های لازم باید برای شیوع احتمالی گونه لامبدا در استان انجام شود، چرا که بسیار کشنده تر و مسری تر است و امکانات خود را باید بررسی کنیم.

- ایسنا/فارس جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا گفت: پیش بینی های لازم باید برای شیوع احتمالی گونه لامبدا در استان انجام شود، چرا که بسیار کشنده تر و مسری تر است و امکانات خود را باید بررسی کنیم.

عبدالرضا قاسمپور شامگاه چهارشنبه 10 شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت شیوع کرونا در فارس گفت: در حال حاضر 25 درصد تست های کرونا در فارس مثبت می شود اما در جهرم و لار این آمار 40 درصد است.

او همچنین اعلام کرد که درصد بهبودی نیز به 96 درصد رسیده و 6 هزار و 176 نفر تاکنون در استان در پی ابتلا به کرونا جان باخته اند.

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا ادامه داد: یک میلیون و 614 هزار و 968 دوز واکسن کرونا تاکنون در استان تزریق شده که یک میلیون و 28 هزار و 404 دوز اول بوده است.

قاسم پور اضافه کرد: شمار بستری شدگان روزانه بیماران نیز به 510 نفر رسیده و 2 هزار و 700 بیمار بستری دائم در استان داریم و ضریب اشغال تخت های بستری ویژه نیز 80 درصد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تمهیدات مقابله با شیوع اجتماعی لامبدا در فارس بررسی می شود

تمهیدات مقابله با شیوع اجتماعی لامبدا در فارس بررسی می شود