مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 شهریور 1400 ساعت 06:202021-08-31پزشكي

130 بستری و 11 فوتی جدید در اردبیل


رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 130 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 11 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

- ایسنا/اردبیل رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 130 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 11 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

شهرام حبیب زاده نهم شهریور در جمع خبرنگاران گفت: در 24 ساعت گذشته 130 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 11 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در دو نوبت اول و دوم نیز 416 هزار و 427 واکسن بوده است که از این تعداد 300 هزار و 987 واکسن مربوط به نوبت اول و 115 هزار و 440 واکسن مربوط به نوبت دوم می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با بیان اینکه در حال حاضر یک هزار و 147 بیمار تحت نظر هستند، ادامه داد: همچنین 90 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان های استان اردبیل مرخص شدند.

حبیب زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 843 نفر است که از این تعداد 125 نفر در بخش مراقبت های ویژه ICU قرار دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

130 بستری و 11 فوتی جدید در اردبیل

130 بستری و 11 فوتی جدید در اردبیل