مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 شهریور 1400 ساعت 10:302021-08-28بين الملل

اجلاس بغداد| الصباح: کویت همچنان از عراق حمایت خواهد کرد


نخست وزیر کویت در جریان سخنرانی در اجلاس بغداد، گفت که اگر عراق ثبات نداشته باشند، کشورهای عربی نیز از ثبات بهره مند نخواهند شد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، خالد الصباح نخست وزیر کویت بعدازظهر امروز (شنبه)، پس از مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق، امانوئل ماکرون رییس جمهور فرانسه، عبدالله دوم شاه اردن، تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و عبدالفتاح السیسی سخنرانی خود را در اجلاس بغداد آغاز کرد.

الصباح ضمن تشکر از نخست وزیر عراق برای دعوت از وی و حضور در این اجلاس، گفت که اگر عراق ثبات نداشته باشند، کشورهای عربی نیز از ثبات بهره مند نخواهند شد.

وی تأکید کرد، عراق یکی از پایه های امنیت و اقتصاد در منطقه است و در حال حاضر، در مرحله مهم برگزاری انتخابات قرار دارد.

نخست وزیر کویت با اشاره به اینکه این کشور همچنان از عراق حمایت خواهد کرد، تصریح کرد: به دنبال تداوم اجرای معاهدات بین عراق و کویت هستیم .

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجلاس بغداد| الصباح: کویت همچنان از عراق حمایت خواهد کرد

اجلاس بغداد| الصباح: کویت همچنان از عراق حمایت خواهد کرد