مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 شهریور 1400 ساعت 15:102021-08-25ورزشي

جدایی لژیونر ایرانی از خنت بلژیک


میلاد محمدی مدافع چپ تیم ملی ایران از خنت بلژیک جدا شد.

- جی پلاس؛ محمدی که دو فصل را در این تیم آبی پوش بلژیکی سپری کرد، حالا به صورت توافقی از خنت جدا شده و احتمالا به زودی تیم جدیدش را در فوتبال اروپا معرفی خواهد کرد.

او فصل گذشته 27 بازی در ترکیب تیم خنت انجام داد اما در فصل جاری و با گذشت پنج هفته حتی یک بار هم در ترکیب تیمش قرار نگرفت تا نشانه های جدایی برایش مشخص شود.

این در حالی است که هان وانهائزبروک سرمربی تیم خنت بلژیک یک مدافع چپ را نیز به خدمت گرفت تا ثابت کند علاقه ای به حفظ میلاد محمدی ندارد و بنابراین با جدایی او موافقت کرد.

محمدی یک سال دیگر با خنت قرارداد داشت و به نظر می رسد تا پایان قرارداد در این تیم باقی بماند اما این جدایی فرا رسید تا مدافع ایرانی در بین بازیکنان آزاد قرار بگیرد.

میلاد محمدی سابقه بازی در اخمت گروژنی روسیه را هم دارد و حالا باید دید مقصد بعدی اش چه تیمی خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جدایی لژیونر ایرانی از خنت بلژیک

جدایی لژیونر ایرانی از خنت بلژیک