مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 شهریور 1400 ساعت 04:102021-08-24پزشكي

نذر سلامت به کمک 300 خانواده کرونایی اشتهارد آمد


رییس جمعیت هلال احمر شهرستان اشتهارد از اجرای طرح نذر سلامت در این شهرستان خبر داد و گفت: تا کنون 300 خانواده درگیر بیماری کرونا از بانک امانات پزشکی هلال احمر بهره مند شدند.

- مرتضی غلامی، رییس جمعیت هلال احمر شهرستان اشتهارد در گفت وگو با فارس از کرج، با اشاره به اینکه بانک امانات اقلام پزشکی هلال احمر در اشتهاد سالیان سال است که فعالیت می کند، گفت: این نوع ارائه خدمات ویژه ایام دیگری تحویل داده خواهد شد.

این مقام مسؤول بیان کرد: کرونای دلتا سه هفته طول درمان دارد و با توجه به شدت و سرعت درگیری تمامی اعضای خانواده درگیری بیماری می شوند از این رو کمک به این خانواده ها نیاز ضروری این روزهای کشور است.

به گفته غلامی از ابتدای سال تاکنون بیش از 300 خانواده اشتهاردی از بانک امانات پزشکی هلال احمر این شهرستان خدمات دریافت کرده اند.

وی در ادامه به نقش رسانه ها و آگاه سازی افکار عمومی به مردم اشاره کرد و یادآور شد حمایت رسانه های مجازی و خبرگزاری ها در این مدت کمک کرد تا بتوانیم حمایت و اعتماد مردم را داشته باشیم.

غلامی در بخش دیگری به آسیب کرونا بر مشاغل و اصناف مختلف اشاره کرد و گفت: در این راستا از کمک های نقدی و غیر نقدی مردم بهره مند شده و با تهیه بسته های معیشتی به کمک قشر نیازمند رفته ایم؛ در آینده نزدیک سومین مرحله توزیع بسته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نذر سلامت به کمک 300 خانواده کرونایی اشتهارد آمد

نذر سلامت به کمک 300 خانواده کرونایی اشتهارد آمد