مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 مرداد 1400 ساعت 11:252021-08-22اقتصادي

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو: 20 میلیون دوز فایزر در راه ایران


شرکت بایون تک آلمان که با فایزر مشترکا واکسنی بر اساس پروتیین ویروس طراحی کردند نیز در ایران نماینده داشت و امکان واردات از تولیدات در آلمان وجود دارد که در صورت صدور مجوز تا 20 میلیون دوز به ایران وارد خواهد شد.

- رییس اتحادیه واردکنندگان دارو: 20 میلیون دوز فایزر در راه ایران شرکت بایون تک آلمان که با فایزر مشترکا واکسنی بر اساس پروتیین ویروس طراحی کردند نیز در ایران نماینده داشت و امکان واردات از تولیدات در آلمان وجود دارد که در صورت صدور مجوز تا 20 میلیون دوز به ایران وارد خواهد شد.

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو از گشایش های جدید در عرصه واردات واکسن به کشور خبر داد.

ناصر ریاحی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به برنامه ریزی ویژه و امیدوارکننده دولت سیزدهم برای سرعت گرفتن واردات واکسن، توضیح داد: ما در اتاق بازرگانی تهران از طریق آقای خوانساری رییس این اتاق با آقای مخبر معاون اول رییس جمهوری در تماس بودیم و ایشان اعلام کردند که نظر دولت بر سرعت گرفتن واردات واکسن و افزایش دسترسی مردم به واکسن های تولید و تایید شده جهانی است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی برای پیگیری جدی واردات واکسن به کشور، نیاز به تایید مکتوب و رسمی دولت داشت، بیان کرد: در برخی کشورها که وزارت بهداشت یا نهاد دولتی ناظر، بر امر واردات نظارت نداشته، برخی ش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو: 20 میلیون دوز فایزر در راه ایران

رییس اتحادیه واردکنندگان دارو: 20 میلیون دوز فایزر در راه ایران