مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 مرداد 1400 ساعت 08:102021-08-19پزشكي

وضعیت فوق بحرانی کرونا / 17 فوتی کرونایی در 24 ساعت گذشته در اردبیل


رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 171 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 17 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

- ایسنا/اردبیل رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 171 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 17 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

شهرام حبیب زاده 28 مرداد در جمع خبرنگاران گفت: در 24 ساعت گذشته 171 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 17 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

وی با افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در دو نوبت اول و دوم نیز 317 هزار و 52 واکسن بوده است که از این تعداد 258 هزار و 228 واکسن مربوط به نوبت اول و 58 هزار و 824 واکسن مربوط به نوبت دوم می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: همچنین 149 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان های استان اردبیل مرخص شدند.

حبیب زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 844 نفر است که از این تعداد 98 نفر در بخش مراقبت های ویژه ICU قرار دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وضعیت فوق بحرانی کرونا / 17 فوتی کرونایی در 24 ساعت گذشته در اردبیل

وضعیت فوق بحرانی کرونا / 17 فوتی کرونایی در 24 ساعت گذشته در اردبیل