مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 مرداد 1400 ساعت 12:552021-08-12سياسي

ستاد مبارزه با کرونا در استان باید مستقل عمل کند/ لزوم تعطیلی کسب وکارها و حمایت از کسبه


نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدم که ستاد مبارزه با کرونا در استان باید اختیار داشته باشد و به صورت مستقل برنامه ریزی و تصمیم گیری کند.

- بسیج همه ظرفیت های درمانی استان برای کمک به بیماران کرونایی/ مسؤولین نگذارند مردم ما بیشتر از این آسیب ببینند به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، عبدالکریم جمیری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متاسفانه این روزها شاهد از دست رفتن تعداد زیادی از هم استانی ها و هموطنان عزیزمان در اثر ابتلا به ویروس درمان افزود: پیشگیری و درمان، دو مسئله اساسی در زمینه مبارزه با کرونا است که در صورت سهل انگاری در هر حوزه حجم آسیب ها به شدت بالا می رود.

وی ادامه داد: در حوزه پیشگیری مدیران و متولیانی که در این خصوص مسؤولیت دارند باید توجه جدی کنند و مردم عزیز نیز با رعایت پروتکل ها، خودداری از رفت و آمدهای غیر ضروری، همراهی و همکاری کنند تا از شیوع بیشتر بیماری جلوگیری شود.

جمیری با اشاره به لزوم تعطیلی موقت برخی کسب وکارها و ادارات اذعان کرد: ما تجربه موفق تعطیلی برخی کسب وکارها و کنترل بیماری در ماه های گذشته را داریم، متاسفانه در کنار این موفقیت، به دلیل عدم همکاری دولت، کسبه و بازاریان دچار ضرر و زیان شدند و حمایت جدی نیز از آن ها صورت نگرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ستاد مبارزه با کرونا در استان باید مستقل عمل کند/ لزوم تعطیلی کسب وکارها و حمایت از کسبه

ستاد مبارزه با کرونا در استان باید مستقل عمل کند/ لزوم تعطیلی کسب وکارها و حمایت از کسبه