مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 مرداد 1400 ساعت 08:452021-08-07پزشكي

تاخت و تاز شدید کرونا در اردبیل/فوت 10 نفر در 24 ساعت گذشته


 رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 105 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 10 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

- ایسنا/اردبیل  رییس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 105 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 10 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

شهرام حبیب زاده 16 مرداد در جمع خبرنگاران گفت: در 24 ساعت گذشته 105 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و 10 نفر در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادند.

وی با افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در دو نوبت اول و دوم نیز235 هزار و 110 واکسن بوده است که از این تعداد 192 هزار و 319 واکسن مربوط به نوبت اول و 42 هزار و 791 واکسن مربوط به نوبت دوم می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: همچنین 83 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان های استان اردبیل مرخص شدند.

حبیب زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 625 نفر است که از این تعداد 89 نفر در بخش مراقبت های ویژه ICU قرار دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاخت و تاز شدید کرونا در اردبیل/فوت 10 نفر در 24 ساعت گذشته

تاخت و تاز شدید کرونا در اردبیل/فوت 10 نفر در 24 ساعت گذشته