مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 مرداد 1400 ساعت 16:502021-08-06پزشكي

سهمیه داروی لرستان هفتگی تامین می شود/جای نگرانی وجود ندارد


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: سهمیه داروی استان به صورت هفتگی تامین می شود و در این زمینه جای نگرانی وجود ندارد.

- ایسنا/لرستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: سهمیه داروی استان به صورت هفتگی تامین می شود و در این زمینه جای نگرانی وجود ندارد.

دکتر محسن اسدبیگی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محدودیت دارویی یا کمبود برندهای خاص به معنای کمبود آن دارو نیست و خوشبختانه هیچ گونه کمبود داروی ضروری و اساسی در لرستان نداریم فقط ممکن است در برخی برندها یا شرکت های خاصی کمبود وجود داشته باشد.

وی به کمبود برخی داروها در کشور از جمله سِرم و آب مقطر اشاره کرد و افزود: این کمبودها سراسری است اما خوشبختانه این داروها در انبارهای داروی لرستان موجود است و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: بیشتر داروهای مبتلایان به کرونا با استفاده از سِرم تزریق می شود و به خاطر بالا رفتن تعداد بستری ها در موج جدید، مصرف سِرم و آب مقطر نیز بالا رفته است.

اسدبیگی با اشاره به اینکه سهمیه داروی لرستان به صورت هفتگی تامین می شود و در این زمینه جای نگرانی وجود ندارد، تصریح کرد: هم اکنون این اقلام را بیمارستان های استان موجود است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سهمیه داروی لرستان هفتگی تامین می شود/جای نگرانی وجود ندارد

سهمیه داروی لرستان هفتگی تامین می شود/جای نگرانی وجود ندارد