مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 مرداد 1400 ساعت 11:452021-07-30پزشكي

کرونا در البرز| ثبت 9 فوتی و بستری 143 بیمار بدحال


رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: طی یک روز گذشته 143 بیمار با علائم کرونا تحت مراقبت ویژه قرار گرفتند در همین مدت زمان 9 تن جان خود را از دست دادند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، محمد فتحی، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، عصر امروز در جمع اصحاب رسانه که در بستر فضای مجازی صورت گرفت، گفت: از دیروز تا 8 مرداد 1400، 143 بیمار با علائم کووید 19 در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان کرد: مجموع کل موارد بستری از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز 53 هزار و 281  نفر است.

ف این مقام مسؤول بیان کرد: در حال حاضر تعداد 1191 نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک، در مراکز درمانی بستری هستند که از این تعداد، ابتلای 632 نفر به بیماری کووید 19، تا این تاریخ قطعی شده است.

فتحی اظهار کرد: متاسفانه در 24 ساعت گذشته 9 بیمار کووید 19 جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  4673 نفر رسیده است، همچنین از ابتدای شیوع کرونا تا کنون 47 هزار 411 نفر از مراکزدرمانی ترخیص شده اند.

انتهای پیام/ج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرونا در البرز| ثبت 9 فوتی و بستری 143 بیمار بدحال

کرونا در البرز| ثبت 9 فوتی و بستری 143 بیمار بدحال