مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 تیر 1400 ساعت 14:352021-07-17اقتصادي

همسان سازی، افزایش امید 6 میلیون بازنشسته را به دنبال داشت


معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همسان سازی یکی از توقعات و آرزوی بازنشستگان بود که بعد از یک و نیم دهه، در صندوق های بازنشستگی کشوری، - به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی ، حجت الله میرزایی در هفته تامین اجتماعی و در چهارمین نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه استان اظهار کرد: به طور متوسط در تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری حقوق بازنشستگان حدود  140 درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به تحقق طرح توسعه دولت الکترونیک در تامین اجتماعی، بهزیستی و سایر سازمان ها، گفت: از 20 سال قبل حذف دفترچه های تامین اجتماعی و نسخه نویسی الکترونیک در دستور کار مدیریت وقت سازمان بود که خوشبختانه امروز، در بخش خصوصی، مطب ها و داروخانه ها انجام شده است و امیدواریم هر چه سریع تر در بیمارستان های تحت پوشش علوم پزشکی نیز تکمیل شود.

وی، مزایای این طرح را حفظ و نگهداری سوابق بیمه ای و درمانی و  نظام ارجاع، شفافیت، به حداقل رسیدن تقلب و .

عنوان و تصریح کرد: این اقدام خیلی کار مشکل و دشواری بود که با همت دکتر سالاری و همکارانشان محقق شده است.

معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: همچنین طرح الکترونیکی و شفاف کردن فرزند خواندگی در بهزیستی اقدام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همسان سازی، افزایش امید 6 میلیون بازنشسته را به دنبال داشت

همسان سازی، افزایش امید 6 میلیون بازنشسته را به دنبال داشت