مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 تیر 1400 ساعت 15:152021-07-14بين الملل

حماس: طولی نمی کشد که امارات به اشتباه سازش با دشمن اشغالگر معترف می شود


حماس با صدور بیانیه ای بر ضرورت اصلاح سیاست غلط امارات در سازش با رژیم اشغالگر تاکید کرد و گفت، طولی نمی کشد که سازشگران خواهند فهمید که چه جرم بزرگی در حق ملت هایشان و ملت های منطقه مرتکب شدند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سفارت امارات عربی متحده در تل آویو امروز (چهارشنبه) طی مراسمی رسماََ افتتاح شد.

در این مراسم، جمعی از مقام های سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی و اماراتی از جمله اسحاق هرتزوگ رییس و یاییر لاپید وزیر خارجه این رژیم حضور داشتند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) در واکنش به این اتفاق تاکید کرد که  که اقدام امارات در افتتاح سفارتخانه خود در سرزمین های اشغالی اصرار بر گناه و اشتباه بزرگ در حق ملت فلسطین و همه ملت های منطقه است که کاملا با همه اشکال ارتباط و عادی سازی روابط با تل آویو مخالفند.

این جنبش در بیانیه ای گفت: خطرناک تر این است که امارات به دنبال تجاوز تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و مقدسات آن و و تخریب خانه ها به روی ساکنان آن در برابر چشم و گوش همه جهانیان دست به چنین کاری زده است.

حماس گفت: این اقدام امارات نه تنها چتر حمایتی برای جرایم دشمن صهیونیستی در حق ملت فلسصطین است بلکه آنرا برای ارتکاب جرایم بیش تر گستاخ تر می کند؛ افزون بر اینکه بلکه این رژیم به تکمیل پروژه خطرناک ی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حماس: طولی نمی کشد که امارات به اشتباه سازش با دشمن اشغالگر معترف می شود

حماس: طولی نمی کشد که امارات به اشتباه سازش با دشمن اشغالگر معترف می شود