مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 تیر 1400 ساعت 03:352021-07-11پزشكي

فریب بزرگ با کلیدواژه «کنترل جمعیت»/ ایران 60 سال دیگر چقدر جمعیت دارد؟


11 ژوییه سال 1989 میلادی سازمان ملل یک مناسبت جدید اعلام کرد؛ «روز جهانی جمعیت».

موضوع جمعیت آن سال ها مُد روز و بحث روز بود، ولی کم تر کسی می دانست کلیدواژه «کنترل جمعیت» رمز یک برنامه فریبکارانه است؛ - همین دیروز گروه تاریخ خبرگزاری فارس ـ امین رحیمی: ماجرا از آنجا شروع شد که آمارها نشان داد جمعیت جهان رو به افزایش است؛ در سال 1800 میلادی جمعیت جهان حدود یک میلیارد نفر بود و در سال 1900 میلادی حدود یک و نیم میلیارد نفر و در سال 1950 میلادی حدود 2 و نیم میلیارد نفر.

دلیلش؟ پیشرفت های پزشکی که با مرگ و میر ناشی از بیماری ها و مشکلات بهداشتی مقابله می کند به همراه پیشرفت های فنی و علمی در حوزه افزایش تولیدات کشاورزی و موادغذایی.

در دهه 50 و 60 میلادی نیز جمعیت جهان همچنان شتابان افزایش می یافت تا اینکه در دهه 70 میلادی یک اتفاق مهم افتاد.

ریچارد نیکسون رییس جمهور آمریکا که می خواست بداند افزایش جمعیت جهان چه تأثیری بر منافع آمریکا و جایگاه این کشور به عنوان یک قدرت جهانی خواهد داشت به هنری کسینجر مشاور امنیت ملی گفت که برود و تحقیق کند و ببیند ماجرا چیست.

کسینجر هم رفت تحقیقی محرمانه انجام داد که نامش مطالعه امنیتی شماره 200 بود و 15 سال بعد فاش شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فریب بزرگ با کلیدواژه «کنترل جمعیت»/ ایران 60 سال دیگر چقدر جمعیت دارد؟

فریب بزرگ با کلیدواژه «کنترل جمعیت»/ ایران 60 سال دیگر چقدر جمعیت دارد؟