مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 تیر 1400 ساعت 12:052021-07-09سياسي

مسئولانی که در تولید برق کم کاری کرده اند باید جوابگو باشند


کمبود برق به خاطر کم کاری جریان های مسئولی است که زیرساخت تولید برق را ایجاد نکرده اند، آنان باید امروز جوابگو باشند و در دادگاه ترک فعل محاکمه شوند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر جمعه در خطبه های نمازجمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به سالروز شکست کودتای نوژه در سال 1359، به نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی اشاره و اظهار کرد: امتیاز مردم ما نسبت به سایر کشورها، وابستگی و عشق به اهل بیت است.

وی با اشاره به بیست و یکم تیرماه، سالروز جنایت رضاخانی در کشتار مردم مشهد در مسجد گوهرشاد، ادامه داد: در برابر همه مشکلاتی که برای کشور به وجود بیاید، مردم مشارکت و مشکل را حل می کنند زیرا نظام ما یک نظام مردم پایه است.

امام جمعه مشهد مقدس افزود: امروز در بیشتر کشورهای دنیا گرمای هوا مشکلاتی را به وجود آورده است به نحوی که در کانادا 400 نفر بر اثر گرمای هوا جان خود را از دست داده اند و حتی در سیبری که همیشه یخ بندان بود، گرمای هوا مشکل ساز شده است.

وی به بیان دلایل بروز خاموشی و قطعی برق در کشور پرداخت و گفت: دلیل اصلی بروز مشکلات در برق کشور، فاصله بین میزان تولید و میزان مصرف است؛ برق تولیدی جوابگوی مصرف برق در کشور در شرایط گرمای هوا نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئولانی که در تولید برق کم کاری کرده اند باید جوابگو باشند

مسئولانی که در تولید برق کم کاری کرده اند باید جوابگو باشند