مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 تیر 1400 ساعت 02:352021-07-04اقتصادي

افزایش 18 درصدی مصرف برق در گیلان/ صرفه جویی ضروری است


معاون بهره برداری شرکت توزیع برق گیلان با اشاره به افزایش 18 درصدی مصرف برق در استان در مقایسه با سال گذشته، گفت: مدیریت مصرف برق برای جلوگیری از خاموشی ها ضروری است.

- ، اکبر جوهری شامگاه یکشنبه در گفتگو با بخش خبر شبکه باران با اشاره به میزان برق مصرف شده در استان گیلان، اظهار کرد: به علت کاهش باران و کمبود ذخایر پشت سدها سبب کاهش تولید نیروگاه های ذخیره برق آب شده است.

وی با بیان اینکه استخراج رمز ارز به صورت غیر مجاز نیز یکی دیگر از عوامل کمبود برق و قطعی های گسترده در تابستان امسال بوده است، افزود: با توجه به گرمای زودرس در کشور به ویژه استان گیلان زمینه برای افزایش مصرف برق نیز فراهم شده است.

معاون بهره برداری شرکت توزیع برق گیلان در ادامه با اشاره به افزایش 18 درصدی مصرف برق در استان، گفت: این میزان در سطح کشور به بیش از 22 درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه این موضوع سبب شده تا با وجود همه مشکلات شاهد عدم توازن بین تولید و مصرف برق در سطح کشور و استان گیلان باشیم، اضافه کرد: این روند زمینه اعمال خاموشی برای مشترکان را فراهم کرده است.

جوهری با اشاره به اینکه با مدیریت صحیح مصرف می توانیم خاموشی ها را به حداقل برسانیم، از مشترکان خواست درجه وسایل سرمایشی را روی 25 درجه تنظیم کرده و از استفاده وسایل پر مصرف در زمان پیک بار جدا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 18 درصدی مصرف برق در گیلان/ صرفه جویی ضروری است

افزایش 18 درصدی مصرف برق در گیلان/ صرفه جویی ضروری است