مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 تیر 1400 ساعت 08:102021-06-27اقتصادي

روسیه: ایران به اولین کشور منطقه برای تولید «اسپوتنیک وی» تبدیل شد


مراسم رونمایی از واکسن کرونای اسپوتنیک ایرانی روز شنبه 5 تیر ماه با حضور وزیر بهداشت و کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه در شهرک صنعتی بهارستان برگزار شد.

- در راستای تولید قراردادی واکسن اسپوتنیک در مجموعه اکتوور، پس از انتقال بانک سلولی به کشور و اتمام مراحل تولید آزمایشی، هم اکنون انتقال تکنولوژی بر اساس دستورالعمل های تدوین شده توسط انستیتو گامالیا و در ماشین آلات و تجهیزات کاملا مشابه با سازنده اصلی به تولید رسیده و کلیه آزمایش های مربوطه در این خصوص با موفقیت به پایان رسیده است.

ایران ششمین کشوری است که بعد از کشورهایی همچون صربستان، ایتالیا، هند و برزیل با انتقال فناوری، تولید مشترک واکسن کرونا را در کشور آغاز کرد و به تولید انبوه رساند.

ایران و روسیه علاوه بر قرارداد دو میلیون دوزی واکسن اسپوتنیک وی که بهمن ماه پارسال میان دو طرف امضا شد، اواخر فروردین نیز قرارداد 60 میلیون دوز واکسن برای واکسیناسیون کامل 30 میلیون نفر را امضا کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روسیه: ایران به اولین کشور منطقه برای تولید «اسپوتنیک وی» تبدیل شد

روسیه: ایران به اولین کشور منطقه برای تولید «اسپوتنیک وی» تبدیل شد