مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 تیر 1400 ساعت 11:202021-06-26اقتصادي

تکذیب استعفای رییس سازمان راهداری/قیمت بلیت هواپیما افزایش نداشته است


قیمت بلیت هواپیما افزایش نداشته و شورای عالی هواپیمایی کشوری نیز جلسه ای در این خصوص برگزار نکرده است.

- به گزارش با رد خبر استعفای رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای درباره نوسازی ناوگان جاده ای گفت: نوسازی ناوگان را چند سال است که پیگیری می کنیم و منابع خود را به میدان آورده ایم.

55 هزار دستگاه کامیون بالای 40 سال داریم.

متوسط عمر ناوگان حمل و نقل جاده ای باید کاهش یابد.

وزیر راه و شهرسازی افزود: متوسط عمر اتوبوس ها 11 سال، مینی بوس ها 24 سال و سواری ها تقریباً در خط صفر است که نوسازی خوبی برای سواری های کرایه صورت گرفته است.

اسلامی درباره واردات کامیون با عمر زیر سه سال، تصریح کرد: هزار و 500 کامیون زیر سه سال در گمرکات مانده است.

دستگاه های مربوطه همکاری کنند تا سریع تر اجازه ترخیص آنها صادر شود.

همچنین با دو خودروساز داخلی قرارداد داریم که 80 درصد رقم خرید آنها از محل تسهیلات به راننده و 20 درصد از محل آورده راننده همراه با یک کامیونت فرسوده است.

وی در خصوص افزایش قیمت بلیت هواپیما اظهار داشت: هیچ افزایش قیمتی رخ نداده و شورای عالی هواپیمایی کشوری، جلسه ای نداشته است.

اسلامی در واکنش به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر اظهارات رییس کمیسیون صنایع مجلس درباره معرفی دست اندرکاران واردات کامیون های کمتر از سه سال تصریح کرد: بروند شکا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکذیب استعفای رییس سازمان راهداری/قیمت بلیت هواپیما افزایش نداشته است

تکذیب استعفای رییس سازمان راهداری/قیمت بلیت هواپیما افزایش نداشته است