مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 خرداد 1400 ساعت 05:152021-06-15حوادث

2 کلاهبردار اینستاگرامی گرفتار پلیس فتای زنجان شدند


رییس پلیس فتای استان زنجان از شناسایی و دستگیری شخصی که با ایجاد صفحه اینستاگرامی به بهانه فروش انگشتر و زیورآلات اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد خبر داد.

- ، سرهنگ محمد علی آدینه لو گفت: یکی از شهروندان زنجانی با مراجعه به پلیس فتا مدعی شد، اخیراً از طریق شبکه اجتماعی اینستاگرام اقدام به خرید انگشتر کرده و پس از واریز وجه بیعانه به حساب درج کننده آگهی، فروشنده گوشی همراهش را خاموش کرده است.

وی اظهار کرد: با اقدامات فنی و تحقیقات خاص پلیسی دو متهم به هویت های معلوم در استان زنجان شناسایی شدند.

رییس پلیس فتای استان زنجان گفت: با هماهنگی مراجع قضایی، این دو نفر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به دادسرای عمومی و انقلاب زنجان معرفی شدند.

آدینه لو تاکید کرد: متهمان در اظهارات خود، به کلاهبرداری از 20 نفر به میزان تقریبی 200 میلیون ریال، در سراسر کشور اعتراف کردند.

وی از کاربران خواست، قبل از واریز وجه از صحت و سقم و اصالت کالای خریداری شده اطمینان حاصل کنند.

رییس پلیس فتای زنجان گفت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 و یا وب سایت پلیس فتا به نشانی www.

cyberpolice.

ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2 کلاهبردار اینستاگرامی گرفتار پلیس فتای زنجان شدند

2 کلاهبردار اینستاگرامی گرفتار پلیس فتای زنجان شدند